BGtop
Sky-BG Форум
Завладяваме вашият свят!

Добре дошли в Sky-BG Форум!

Share
Go down
uilan
uilan
Собственик
Собственик
Брой мнения : 1420
Години : 27

Предупреждения
Точки:
Пирели ще изпробват експериментални сликове в Малайзия  Vote_lcap25/5Пирели ще изпробват експериментални сликове в Малайзия  Voting_bar  (5/5)

Пирели ще изпробват експериментални сликове в Малайзия  Empty Пирели ще изпробват експериментални сликове в Малайзия

on Сря 06 Апр 2011, 16:40
Пирели ще изпробват експериментални сликове в Малайзия  Img_20110406_0001

Доставчикът на гуми за Формула 1 Пирели разкри днес, че ще докара този уикенд в Малайзия нов тип твърди сликове, които смята да изпробва. Експерименталните гуми ще бъдат на разположение само в петъчните тренировки. Слуховете за въпросния пети тип сликове циркулират в падока още от миналия месец. Според запознати новите смеси във въпросната гума ще трябва да са достатъчно издържливи за да се справят с много натоварващи трасета. Спортният директор на компанията Пол Хембъри коментира:

“Новата гума е експериментална и най-вероятно ще се използва за в бъдеще. Създадена е от супер твърди смеси и ще може да се справя и да издържа повече при големи натоварвания. Тестовете не са разрешени по време на сезона и единствената ни възможност е да съберем данни за характеристиките и поведението на новите сликове, като отпуснем на отборите в петък по два комплекта от експерименталните сликове.“, сподели той.
Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите