BGtop
Sky-BG Форум
Завладяваме вашият свят!

Добре дошли в Sky-BG Форум!

Share
Go down
uilan
uilan
Собственик
Собственик
Брой мнения : 1420
Години : 27

Предупреждения
Точки:
Монтеземоло отново гледа към политиката  Vote_lcap25/5Монтеземоло отново гледа към политиката  Voting_bar  (5/5)

Монтеземоло отново гледа към политиката  Empty Монтеземоло отново гледа към политиката

on Сря 06 Апр 2011, 16:41
Монтеземоло отново гледа към политиката  Img_20110406_0003

Слуховете, че президентът на Ферари Лука ди Монтеземоло може да напусне отбора за да се отдаде на политиката отново излезе на дневен ред в италианските медии, след като самият той направи някои изказвания, които навеждат на тази мисъл. Преди време се заговори за оттеглянето на Лука и дебюта му в италианската политика, но след като преди няколко дни той подписа нов пет годишен договор, никой не очакваше отново да се заговори за това.

Монтеземоло разкри пред местно списание, че според него, в управлението е нужен нов тип политик, който да представлява мениджърската класа. Според бившия кмет на Венеция Масимо Качиари, изказванията на Монтеземоло не са просто съвети и пожелания, а реални намерения. Масимо дори сподели, че Лука вече е уредил напускането си на Ферари и е готов да стартира политическата си кариера.

Според запознати, в случай, че Монтеземоло реши да напусне Ферари, на овакантеният пост президент, най-вероятно ще бъде поставен Лапо Елкан. Той е брат на председателя на Фиат Джон Елкан и е подкрепян от изпълнителния директор на Фиат Серджо Маркионе.
Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите