BGtop
Sky-BG Форум
Завладяваме вашият свят!

Добре дошли в Sky-BG Форум!

Share
uilan
uilan
Собственик
Собственик
Брой мнения : 1420
Години : 27

Предупреждения
Точки:
Голям пожар горя в Димитровград, няма пострадали Vote_lcap25/5Голям пожар горя в Димитровград, няма пострадали Voting_bar  (5/5)
14042011
Голям пожар избухна днес в центъра на голям жилищен комплекс в Димитровград и за малко не изпепели до основи масивен ресторант. Заради опасността за хората от квартала полицията евакуира част от живеещите в района. Сигналът за пожара подава продавачка от близкия магазин, която в паниката си звъни на всички аварийни телефони, които е запомнила през годините. Включително и на енергото.

За минути пламъците стигат чак до четвъртия етаж на близкия блок и за малко да подхванат прането от терасите. Затова полицията евакуира всички хора от блока. При инцидента за малко не изгоряла дъщерята на собствениците, която огънят сварил в пригодения в жилище последен етаж от ресторанта. „Погледнах и по най-бързия начин се облякох и излязох.. И тогава разбрах, че горим”, разказа Кремена Танева.

Пожарът е тръгнал от складово помещение, в което оказа се дори и заключено лесно може да се влезе.

„Има съмнение, имало е отвор на покрива, възможно е и вода, валя - вчера, миналия ден. Всичко е възможно”, каза комисар Николай Вълчев, началник на ОД на ПБЗН-Хасково.

Имотът е бил застрахован, но щетите тепърва ще се смятат. „На кой свят съм не знам, аз съм поела ангажимент - целия май месец ми е ангажиран с балове и каквото и да е”, каза собственичката Гергана Танева.
Share this post on:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Comments

No Comment.

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите