BGtop
Sky-BG Форум
Завладяваме вашият свят!

Добре дошли в Sky-BG Форум!

Share
Go down
uilan
uilan
Собственик
Собственик
Брой мнения : 1420
Години : 27

Предупреждения
Точки:
Хауг: Явно ни трябва още време  Vote_lcap25/5Хауг: Явно ни трябва още време  Voting_bar  (5/5)

Хауг: Явно ни трябва още време  Empty Хауг: Явно ни трябва още време

on Нед 21 Авг 2011, 18:18
Хауг: Явно ни трябва още време  Img_20110817_0001

Директорът на Мерцедес Моторспорт Норберт Хауг заяви, че неговият отбор ще трябва да почака още малко преди да започне шампионската си кампания. След тежкия дебютен сезон, нещата в отбора не изглеждат особено розови и сега. Екипът отново е на четвърта позиция в класирането и отново не се вижда начин по който могат да бъдат достигнати лидерите от Ферари, Макларън и Ред Бул. Хауг коментира:
"Вижте Ред Бул. Отне им пет години преди тяхната система да започне да дава резултати. С цялото ми уважение към всички, но се иска време. Ако успеем да го направим за по-малко от пет години и без колосални разходи, значи наистина сме специални. В момента се намираме в изключително конкурентна среда и за да можем да живеем и да се развиваме в нея е нужна постоянна работа."
"Другите отбори имат ритъм на развитие на части и подобрения. Следват го неотлъчно и затова са лидери в момента. Ние още се нагаждаме спрямо нашия. Много е важно да започнеш сезона от едно добро ниво и след това да продължаваш развитието само нагоре. Когато през зимата нещата не са се развили по план, то целият сезон е под въпрос.", сподели той.
Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите