BGtop
Sky-BG Форум
Завладяваме вашият свят!

Добре дошли в Sky-BG Форум!

Share
uilan
uilan
Собственик
Собственик
Брой мнения : 1420
Години : 27

Предупреждения
Точки:
БФС: Златков вече не е играч на Миньор Vote_lcap25/5БФС: Златков вече не е играч на Миньор Voting_bar  (5/5)
24082011
БФС: Златков вече не е играч на Миньор Img_48869

Спортно-техническата комисия към БФС констатира прекратяване на спортно-състезателни права на базата на предсрочно едностранно прекратен договор на Даниел Златков с ПФК Миньор Перник.

Решенията на Спортно-техническата комисия към БФС:

"На базата на предоставените документи и съгласно разпоредбите на Правилника за статута и трансферите на футболистите/ПСТФ/ и другите нормативни документи на БФС за сезон 2011/2012, Спортно-техническата комисия взе следните решения:

1.Констатира прекратяване на спортно-състезателни права на базата на предсрочно едностранно прекратен договор от състезателя Михаил Венциславов Михайлов с "ПФК Чавдар"-гр.Бяла Слатина, считано от датата на получаване на уведомлението 02.08.2011г. по чл.327, т.2 и т.3 от Кодекса на труда. СТК приема, че прекратяването е направено съгласно Чл.42(1), (2) и (3) от ПСТФ.

Решението подлежи на обжалване в седемдневен срок пред Арбитражния съд при БФС.

2.Констатира прекратяване на спортно-състезателни права на базата на предсрочно едностранно прекратен договор от състезателя Даниел Ивайлов Николов с "ПФК Чавдар"-Бяла Слатина, считано от датата на получаване на уведомлението 02.08.2011г. по Чл.327, т.2 и т.3 от Кодекса на труда. СТК приема, че прекратяването е направено съгласно Чл.42 (1), (2) и (3) от ПСТФ.

Решението подлежи на обжалване в седемдневен срок пред Арбитражния съд при БФС.

3.Констатира прекратяване на спортно-състезателни права на базата на предсрочно едностранно прекратен договор от състезателя Виктор Иванов Малковски с "ПФК Чавдар"-Бяла Слатина, считано от датата на получаване на уведомлението 02.08.2011г. по Чл.327, т.2 и т.3 от Кодекса на труда. СТК приема, че прекратяването е направено съгласно Чл.42 (1), (2) и (3) от ПСТФ.

Решението подлежи на обжалване в седемдневен срок пред Арбитражния съд при БФС.

4.Констатира прекратяване на спортно-състезателни права на базата на предсрочно едностранно прекратен договор от състезателя Даниел Мариов Златков с "ПФК Миньор"-Перник, считано от датата на получаване на уведомлението 16.08.2011г. по Чл.327, т.2 от Кодекса на труда. СТК приема, че прекратяването е направено съгласно Чл.42 (1), (2) и (3) от ПСТФ.

Решението подлежи на обжалване в седемдневен срок пред Арбитражния съд при БФС".
Share this post on:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Comments

No Comment.

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите