BGtop
Sky-BG Форум
Завладяваме вашият свят!

Добре дошли в Sky-BG Форум!

Share
uilan
uilan
Собственик
Собственик
Брой мнения : 1420
Години : 27

Предупреждения
Точки:
Трансфер на Спас Делев в Турция няма да има Vote_lcap25/5Трансфер на Спас Делев в Турция няма да има Voting_bar  (5/5)
05092011
Трансфер на Спас Делев в Турция няма да има Img_49515

Мениджърът на Спас Делев Николай Жейнов заяви за "Гонг", че трансфер на неговия футболист в Турция няма да се осъществи и той ще остане в ЦСКА в следващите 6 месеца. „За момента няма индикации, че трансфер може да се осъществи на Спас Делев в Турция. Той ще остане в ЦСКА. Вярно е, че Мерсин Идманюрду имаше оферта към него, но предложението от тяхна страна не ни удовлетвори в някои детайли и ние преценихме с ръководството на ЦСКА и футболиста, че трансферът няма да се осъществи”, каза Жейнов. Той допълни, че към футболиста е имало 3 конкретни реални оферти за Спас Делев.

„Ръководството на ЦСКА никога не е поставило за цел да се продава Спас Делев на всяка цена. Това никога не е ставало на въпрос. Не мога да коментирам коя от трите оферти бе най-сериозни. Имаше две много добре подплатени финансово оферти. Ако Спас повтори играта си от втория полусезон от миналата година, цената ще се вдигне. Зимата щяхме да направим трансфер за много по-малко пари, но сега цената му се вдигна. Той се оценя не само в България, а навсякъде навън. Виждам някаква офанзива към него, изпада се в истерия, че едва ли не трябва да бъде продаден на 100%, което е много грешно”, каза Жейнов.

Той коментира и отпадането на Спас Делев от националния отбор и информациите, че е една от причините е именно кой му е мениджър.

„Ако това е вярно, е много жалко. Не виждам кой треньор би се лишил от млад и добър футболист. Никой не излезе от БФС за този скандал, който се развихри в последно време май повече по медиите. Не се каза, кои футболисти са се веселили. Спас не е освободен заради това. Казаха му, че не е бил във форма”, каза Жейнов.

„Спас Делев го чака добро бъдеще не само в ЦСКА, но и в националния отбор и чужбина”, допълни още Жейнов.

Той изрази задоволството си от изминалия трансферен период и осъществените трансфери на футболисти, с които работи.

„Кризата в световен мащаб е факт. Има клубове, които изпитват затруднения относно осигуряването на пари за трансфери. Това е причината много от трансферите за пропаднат. В следващия трансферен период всичко ще си дойде на мястото. Дали в България ще идват качествени чужденци, зависи от желанието на клубовете да инвестират. Желанието и възможностите трябва да съвпадат. Иначе не се получава. Според мен Спас Делев е най-конвертируемият български футболист, който може да бъде продаден зад граница. Има и още няколко момчета, но Спас Делев има най-голям шанс”, завърши Жейнов.
Share this post on:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Comments

No Comment.

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите