BGtop
Sky-BG Форум
Завладяваме вашият свят!

Добре дошли в Sky-BG Форум!

Share
Go down
uilan
uilan
Собственик
Собственик
Брой мнения : 1420
Години : 27

Предупреждения
Точки:
Ивет подкара ''Шевролет'' Vote_lcap25/5Ивет подкара ''Шевролет'' Voting_bar  (5/5)

Ивет подкара ''Шевролет'' Empty Ивет подкара ''Шевролет''

on Пет 06 Ное 2009, 23:18
Най-добрата българска спринтьорка Ивет Лалова и "София Ауто" официално оповестиха старта на своето партньорство.

Най-бързата бяла жена на планетата ще бъде рекламно лице на "Шевролет" и "София Ауто" в следващите 12 месеца, съобщи БГНЕС. Лалова получи ключовете на чисто нов "Шевролет Круз" на церемония в шоурума на "София Ауто".

Седанът е първият глобален модел на марката и е претендент за титлата "Автомобил на годината". Най-бързата спринтьорка сама си е избрала модела на автомобила, който получава като подарък. В следващите месеци Ивет Лалова ще има възможност да се запознае с различните модификации на динамичния седан, а след това и със следващите нови модели на "Шевролет".

Лалова подчерта, че изборът на партньорство не е случаен. Както Ивет, така и Шевролет подкрепят SOS детски селища България. От своя страна "София Ауто" е най-големият дилър на GM в България и е член на европейската харта за пътна безопасност. От компанията обявиха, че не случайно са избрали Ивет Лалова за рекламно лице, тъй като заедно с нея ще продължат да работят по посока на образованието на децата за безопасно придвижване на пътя.

Регистрационният номер на новото возило на Лалова е СА1077РВ. Както е известно, най-доброто нейно постижение на 100 метра е 10.77 метра, а РВ символизира града, в който тя пробяга тази дистанция - Пловдив на 19 юни 2004 г.

"Не случайно започвам партньорство със София Ауто. Предложението дойде много отдавна, но не е въпрос само да се приеме. Трябваше да го обмисля хубаво, да изчисля и положителните и отрицателни страни за мен и за "Шевролет". След като направих това, приех офертата. Сега съм доволна, имаме много бъдещи планове, които се надявам да реализираме с моите партньори. Аз ще им помагам с името и визията си, а те на мен започнаха с това, че ми подариха автомобил и с други неща. Разбира се, при постигане на бъдещи мои успехи, ще има и финансова подкрепа от тяхна страна. Сама си избрах автомобила, тъй като той ще е претендент за "автомобил на 2009 г. От "Шевролет" ме изненадаха с регистрационния номер 1077.

В тази регистрация се крие още нещо, но засега няма да издам какво е. Това ще се разбере по-нататък. Сега ми предстои подготовка, тренирам здраво. Ще се готвя предимно в България, но моите треньори са подготвили и лагери в чужбина. През зимата ми предстои световно първенство в Доха. Това е странно, Мондиала в зала да се проведе в катарската столица, в която тогава температурата ще бъде 30 градуса. През лятото ми предстои европейско първенство", сподели Лалова.
Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите