BGtop
Sky-BG Форум
Завладяваме вашият свят!

Добре дошли в Sky-BG Форум!

Share
Go down
uilan
uilan
Собственик
Собственик
Брой мнения : 1420
Години : 27

Предупреждения
Точки:
Карамаринов награди атлетическите клубове Vote_lcap25/5Карамаринов награди атлетическите клубове Voting_bar  (5/5)

Карамаринов награди атлетическите клубове Empty Карамаринов награди атлетическите клубове

on Пет 06 Ное 2009, 23:21
Президентът на Българска федерация лека атлетика Добромир Карамаринов награди ръководители на клубове, които отбелязаха юбилеи през 2009 година и кмета на Дряново.

Церемонията се проведе по време на официалната вечеря, дадена от ръководството на БФЛА в Парк хотел Дряново. Награждаването започна с най-добрия български бегач на средни и дълги разстояния Евгени Игнатов, който тази година навърши 50 години. Русенецът държи националите рекорди на 1500, 2000, 3000, 5000 и 10 000 метра, а в момента управлява атлетически клуб "Дунав" (Русе).

Плакети получиха още двигателите на леката атлетика в "Локомотив 55" (Горна Оряховица) Иван Хаджийорданов, закръглил 80 години, както и Стефан Пейчев от "Керамик" (Елин Пелин), който навърши на 75 години.

Президентът на БФЛА Добромир Карамаринов награди с почетен знак за заслуги към българската атлетика кмета на Дряново д-р Иван Николов. Градоначалникът е с основен принос за изграждането в Дряново на една от най-добрите спортни бази в България.

В 11:00 часа днес в Парк хотел Дряново започва годишното отчетно общо събрание на Българската федерация по лека атлетика. След него БФЛА ще проведе и организационен семинар за състезанията през 2010 година.
Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите