BGtop
Sky-BG Форум
Завладяваме вашият свят!

Добре дошли в Sky-BG Форум!

Share
Go down
uilan
uilan
Собственик
Собственик
Брой мнения : 1420
Години : 27

Предупреждения
Точки:
БФЛА прие правилник за разпределение на пари Vote_lcap25/5БФЛА прие правилник за разпределение на пари Voting_bar  (5/5)

БФЛА прие правилник за разпределение на пари Empty БФЛА прие правилник за разпределение на пари

on Пет 06 Ное 2009, 23:21
Участниците в годишното отчетно общо събрание на Бълграската федерация по лека атлетика, което се проведе днес в Парк хотел "Дряново" приеха правилник за разпределение на финансовите средства от държавата между клубовете членки на БФЛА.

Участие в събранието взеха 78 клуба от всички 106 редовни члена на федерацията. Водещ на събитието бе президентът на БФЛА Добромир Карамаринов. В началото участниците приеха единодушно отчетът на Управителния съвет за изминалия период.

Накрая бе приет и членския внос за състезатели и клубове, членове на БФЛА.

"Този правилник за разпределение на средствата е много балансиран, коментира след събранието президентът на БФЛА Добромир Карамаринов. С него се защитават интересите и масовостта на леката атлетика и се стимулират международните изяви".

В момента в Пар хотел "Дряново" се провежда семинар, на който ще бъдат дискутирани тези свързани с картотекиране, провеждане на състезания, кандидатстване за домакинства на национални шампионати, допинг контрол и всичко друго отнасящо се до бъдещето на леката атлетика в България.
Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите