BGtop
Sky-BG Форум
Завладяваме вашият свят!

Добре дошли в Sky-BG Форум!

Share
Go down
uilan
uilan
Собственик
Собственик
Брой мнения : 1420
Години : 27

Предупреждения
Точки:
Фрай: Договорът на Бътън няма да бъде прекратен предсрочно Vote_lcap25/5Фрай: Договорът на Бътън няма да бъде прекратен предсрочно Voting_bar  (5/5)

Фрай: Договорът на Бътън няма да бъде прекратен предсрочно Empty Фрай: Договорът на Бътън няма да бъде прекратен предсрочно

on Съб 21 Ное 2009, 00:08
Според изпълнителният директор на Браун Ник Фрай, Дженсън Бътън няма да бъде освободен от контракта си с тима до края на 2009 година. Британецът подписа преди няколко дни с Макларън, но според Фрай, до последните дни на Декември, той няма да може да участва в комерсиални прояви на тима от Уокинг и неговите спонсори:

"Дженсън няма да прави нищо свързано с Макларън докато не изтече тази каленарна година. Ако все пак реши да не се подчини, ще бъде строго санкциониран. Има и други неща, които след като подписа с Макларън, той може и не може да прави. Всичко ще бъде следено много зорко.", сподели той.

Според мнозина, посещението на Дженсън в технологичния център на Макларън в Уокинг е било в разрез с договора му. Фрай също така определи краят на седемте години сътрудничество между екипа от Бракли и Бътън като нелеп. От Макларън от своя страна коментираха, че не са молили за незабавно прекратяване на договора на Бътън с Браун и за това нямат проблеми с това.
cskar4ito1
cskar4ito1
Лейтенант
Лейтенант
Брой мнения : 175
Години : 30

Предупреждения
Точки:
Фрай: Договорът на Бътън няма да бъде прекратен предсрочно Vote_lcap25/5Фрай: Договорът на Бътън няма да бъде прекратен предсрочно Voting_bar  (5/5)

Фрай: Договорът на Бътън няма да бъде прекратен предсрочно Empty Re: Фрай: Договорът на Бътън няма да бъде прекратен предсрочно

on Съб 21 Ное 2009, 01:09
еми той тей или иначе от нова година ще почне работа във мъкларън да ли сега или тогава мисля че няма голямо значение НамигванеУсмивка

bla bla bla
Arsenal F.C. 3/6/1 Коефицент 107 Усмивка
http://www.goalissimo.org/game/team_info.php?id=1645 Усмивка

http://www.goalissimo.org//team/fan.php?id=1645
- Стани Фен от тук
Усмивка
Фрай: Договорът на Бътън няма да бъде прекратен предсрочно 1481003T
Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите