BGtop
Sky-BG Форум
Завладяваме вашият свят!

Добре дошли в Sky-BG Форум!

Share
uilan
uilan
Собственик
Собственик
Брой мнения : 1420
Години : 27

Предупреждения
Точки:
Искат арест за Иво Карагеоргиев Vote_lcap25/5Искат арест за Иво Карагеоргиев Voting_bar  (5/5)
09122009
Соченият за съучастник на братята Маргини в подготовката на три убийства Иво Карагеоргиев влиза в ареста.

Това реши Софийският градски съд, след като Карагеоргиев не се появи на поредно заседание по делото с оправдание, че е болен от грип.

Светкавичната проверка обаче показа, че подсъдимият не си е у дома, както беше записано в болничния му.

За последните две години заболяване на сърцето на Иво Карагеоргиев стана причина делото "Маргините" да буксува и да бъде отлагано повече от 10 пъти. И на днешното заседание той се оказа болен - този път обаче от грип. Ядосан съдът разпореди внезапна проверка на адреса на Карагеоргиев в квартал "Сухата река". Полицаите не го откриха там.

"Лекува се. Не се разхождал беше принуден да отиде на адреса в Сухата река за да го видят. Защото нали разбирате, когато са посочили един некоректен адрес какъв е резултата от проверката", каза Любомир Владимиров, адвокат на Карагеоргиев.

Съдът нареди Иво Карагеоргиев да бъде арестуван и закаран в МВР болница, защото все пак има сърдечен проблем.

"Никой не се наема да го прегледа и да констатира дали има заболяване и всичко това става, защото има страх, че, който се докосне до Иво Карагеоргиев, ще пострада", заяви още Владимиров.

"Определено ще има стимул да оздравее по-бързо. Освен това е настанен в МВР болница, където ще му окажат необходимите грижи", коментира градският прокурор на София Николай Кокинов.

Според обвинението Иво Карагеоргиев е получил поръчка от Николай и Красимир Маринови - Маргините за ликвидирането на Любен Гоцев, Иван Тодоров- Доктора и Никола Дамянов. Прокуратурата остана доволна от днешната си победа.
Share this post on:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Comments

No Comment.

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите