BGtop
Sky-BG Форум
Завладяваме вашият свят!

Добре дошли в Sky-BG Форум!

Share
uilan
uilan
Собственик
Собственик
Брой мнения : 1420
Години : 27

Предупреждения
Точки:
Нанев: Реформата в здравеопазването е безусловно необходима Vote_lcap25/5Нанев: Реформата в здравеопазването е безусловно необходима Voting_bar  (5/5)
11022010
При всички случаи предприетата реформа в здравеопазването е непопулярна, има елементи от нея, които трябва да бъдат разяснявани и обсъждани, но така или иначе тази първа стъпка от реформата е безусловно необходима и много тежка. Това коментира пред журналисти министърът на здравеопазването Божидар Нанев.

Не можем да спрем дотук, целта е да направим така, че да има по-качествено медицинско обслужване и по-добър достъп до качествено лечение, отбеляза министър Нанев.

Той съобщи, че ръководството на министерството се среща непрекъснато с всички засегнати от здравната реформа - директори на болници, кметове, съсловни организации и синдикати, и "комуникацията с тях е изключително динамична".

В отговор на въпрос дали нарастващото недоволство към здравната реформа би могло да доведе до неговата оставка, Нанев каза: "Един министър винаги може да бъде сменен, но проблемите трябва да бъдат решавани и да се върви напред".
Share this post on:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Comments

No Comment.

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите