BGtop
Sky-BG Форум
Завладяваме вашият свят!

Добре дошли в Sky-BG Форум!

Share
Go down
uilan
uilan
Собственик
Собственик
Брой мнения : 1420
Години : 27

Предупреждения
Точки:
Номинираха Ивет Лалова за нов мандат в Комисията на атлетите Vote_lcap25/5Номинираха Ивет Лалова за нов мандат в Комисията на атлетите Voting_bar  (5/5)

Номинираха Ивет Лалова за нов мандат в Комисията на атлетите Empty Номинираха Ивет Лалова за нов мандат в Комисията на атлетите

on Съб 22 Май 2010, 23:50
Номинираха Ивет Лалова за нов мандат в Комисията на атлетите 460x353

Спринтьорката Ивет Лалова бе номинирана днес от Българската федерация по лека атлетика (БФЛА) за втори мандат като член на Комисията на атлетите към Европейската атлетика (ЕА).

"Ивет е много сериозна във всичко, с което се захване. Работата на тази комисия бе оценена високо по време на последното заседание на Съвета на ЕА в Швейцария. Ивет бе активна в целия мандат на комисията и не пропусна нито едно съвещание въпреки напрегната си програма. Всичко това мотивира ръководството на БФЛА да я номинира за втори мандат в тази комисия", коментира президентът на БФЛА Добромир Карамаринов.

Изборът на новата комисия ще се проведе в Барселона по време на европейското първенство (26 юли – 1 август). За предложените членове гласуват всички участващи в шампионата атлети.

Лалова влезе в Комисията на атлетите през 2006-а по предложение на президента на ЕА Ханс Йорг Вирц.

Лалова е третият представител на България в структурите на европейската атлетика. Галя Пухалева е член на Комисията по предложенията, а президентът на БФЛА Добромир Карамаринов е член на ръководния орган на ЕА и председател на Комисията по състезанията.
Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите