BGtop
Sky-BG Форум
Завладяваме вашият свят!

Добре дошли в Sky-BG Форум!

Share
Go down
uilan
uilan
Собственик
Собственик
Брой мнения : 1420
Години : 27

Предупреждения
Точки:
Браун напуска борда на директорите в Мерцедес  Vote_lcap25/5Браун напуска борда на директорите в Мерцедес  Voting_bar  (5/5)

Браун напуска борда на директорите в Мерцедес  Empty Браун напуска борда на директорите в Мерцедес

on Чет 24 Мар 2011, 20:27
Браун напуска борда на директорите в Мерцедес  Img_20110324_0003

Рос Браун ще се откаже от поста си в борда на директорите в екипа на Мерцедес за да може да се концентрира изцяло върху работата с отбора. Това ще стане в близките седмици, като Рос ще запази позицията си на отборен директор. По този начин Мерцедес-Бенц ще придобият пълен контрол върху своя отбор, докато Браун вече ще има единственото задължение да се грижи за възхода на тима. Мнозина виждат в този ход, възможността британеца да се пенсионира, но според Браун, тази перспектива е все още прекалено далеч:

“Даймлер и Аабар са основните акционери в тима. По този повод смятам доброволно да отстъпя формалната си позиция на директор на борда. Това не засяга по никакъв начин ролята ми в отбора. Сега мога да се отдам изцяло на задачата да направя Мерцедес печеливш екип. Беше ми доста трудно да балансирам с всичките си задължения в тима. Проектът Мерцедес е дългосрочен и не смятам да го напускам по средата. В следващите няколко години ще изградим отличен отбор и искам да съм част от него. Физически имам още сила в мен, но със сигурност мога да твърдя, че това ще е последният ми екип във Формула 1.“, сподели той.
Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите