BGtop
Sky-BG Форум
Завладяваме вашият свят!

Добре дошли в Sky-BG Форум!

Share
uilan
uilan
Собственик
Собственик
Брой мнения : 1420
Години : 27

Предупреждения
Точки:
"Червените" отлагат завръщането си на "Армията" Vote_lcap25/5"Червените" отлагат завръщането си на "Армията" Voting_bar  (5/5)
26032011
"Червените" отлагат завръщането си на "Армията" Img_41744

Бившият за­щитник на ЦСКА Геор­ги Илиев-Майкъла, който сле­ди изкъсо ремонт­ните дейности на стадион „Българска армия", говори пред „Меридиан Мач".

„ЦСКА трябва да забави връщането на „Армията" с по­не 15 дни. Причина­та е, че новата трев­на настилка няма да бъде готова до 1 ап­рил. Ако „червени­те" играят със Сли­вен на собствения си стадион, риску­ват да останат без терен за следващите пет месеца", каза Илиев. „Няма ни­какви проблеми ма­чът със Сливен да е на „Васил Левски". Доколкото знам, ръ­ководството на ЦСКА не дължи па­ри за националния стадион", допълни Майкъла. Отностно отказания на първа инстанция лиценз на стадиона Майкъл заяви:

„Армията ще получи лиценз. В това бъдете сигурни. Единият проблем с пожарна­та го разрешихме. Искам да благодаря на новия шеф на службата Огнян Методиев. Тук е мо­ментът да заявя, че не ми харесва пра­вилникът за лицензиране на Община­та. Той е 80% чиновнически.

Илиев говори и за зачестилите сре­щи със собствени­ка на ЦСКА Дими­тър Борисов.

„За­сега срещите ни вървят позитивно. Работата започва в 8 часа сутринта и завършва в 19,00 часа. За съжаление в последните 20 години клубът се е превърнал в джун­гла, от която всеки краде. Има много непрофесионални договори... Трябва да се вземат мерки и в ЦСКА да се ра­боти по европейс­ки начин. Ако вля­за в управата на клуба, ще изискам да вземем „Армия­та" на концесия за 50 г. Вярвам, че с подкрепата на пре­миера Бойко Бори­сов това ще ста­не", завърши Или­ев.

Междувременно от „червеното" ръ­ководство съобщи­ха, че планират да поставят изкустве­на трева на терена в спортния балон, където тренират през зимата отбо­ри от детско-юно­шеската школа.

"Червените" може да не играят у дома мачовете си със Сливен, Черно море и Славия.
Share this post on:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Comments

No Comment.

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите