BGtop
Sky-BG Форум
Завладяваме вашият свят!

Добре дошли в Sky-BG Форум!

Share
uilan
uilan
Собственик
Собственик
Брой мнения : 1420
Години : 27

Предупреждения
Точки:
Заложниците от Сливен прекараха седмица на Боровец Vote_lcap25/5Заложниците от Сливен прекараха седмица на Боровец Voting_bar  (5/5)
02042011
Служителите на банката, в коята се разигра заложническата криза в Сливен, прекараха последната седмица в Боровец, където се възстановяваха от изживения шок с помощта на психолози.

"Последната седмица се опитахме да не се връщаме към случая, но няма как да забравим кошмара", заяви вторият охранител, който беше в банката, Димитър Димитров. "Много хора се опитват да ни помогнат да забравим, но е трудно. "

Най-големият ужас според охранителя е била самата стрелба. "Видях как колегата ми клюмна. После стрелецът се обърна и тръгна към мен. Каза: "Давайте парите, че ще те гръмна и теб!". В този момент много бързо дойдоха от СОТ. Той се обърна и стреля към тях. Помислих, че ще застреля Сот-аджията, но не успя. После пак се обърна към мен", разказва още Димитър Димитров.

"Видях, че колегата умира и настоях пред терориста да ни пусне да го изведа. Тогава той се съгласи. По най-бързия начин го измъкнах. В подобна ситуация човек нищо не може да направи", смята още охранителят.
Share this post on:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Comments

No Comment.

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите