BGtop
Sky-BG Форум
Завладяваме вашият свят!

Добре дошли в Sky-BG Форум!

Share
Go down
uilan
uilan
Собственик
Собственик
Брой мнения : 1420
Години : 27

Предупреждения
Точки:
Тод няма да назначава комисар за Формула 1  Vote_lcap25/5Тод няма да назначава комисар за Формула 1  Voting_bar  (5/5)

Тод няма да назначава комисар за Формула 1  Empty Тод няма да назначава комисар за Формула 1

on Съб 02 Апр 2011, 15:20
Тод няма да назначава комисар за Формула 1  Img_20110402_0003

ФИА ще се откаже от идеята на своя президент Жан Тод за назначаването на комисар занимаващ се с въпросите на Формула 1. Тази силна нова роля в йерархията на федерацията бе запланувана от Тод още по време на кампанията му за президент. Тогава, бе повдигнат въпроса кой ще е най-подходящият кандидат за поста. Множество имена бяха събрани на едно място, като сред тях най-много изпъкваше Герхард Бергер. Сега обаче, Жан реши, че комисар за Ф1 не е нужен:

"Тогава имах съвсем различна идея относно ФИА и как работи самата организация. Направихме някои интересни предложения преди година и половина. Някои от тях ще изпълним, но някои ще изоставим. Сред набелязаните е и идеята за комисар на Ф1. Тогава смятах, че за всеки един шампионат ще е добре да има и комисар, който да ни представлява там. Направихме проучване и стана ясно, че тези постове са излишни."

"Аз не правя автократични решения. Искам да знам какво се случва, но това не значи, че участвам и се меся навсякъде. Имаме си комисия за Формула 1 с действащ президент, така че управлението във ФИА не е централизирано около мен.", сподели той.
Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите