BGtop
Sky-BG Форум
Завладяваме вашият свят!

Добре дошли в Sky-BG Форум!

Share
uilan
uilan
Собственик
Собственик
Брой мнения : 1420
Години : 27

Предупреждения
Точки:
Спипаха баща, изнасилвал системно дъщеря си Vote_lcap25/5Спипаха баща, изнасилвал системно дъщеря си Voting_bar  (5/5)
14042011
Полицията в Смолян арестува 50-годишен мъж, който системно изнасилвал непълнолетната си дъщеря. Задържането е станало след като 17-годишното момиче е подало сигнал в полицията. Обяснило, е няколко години е било насилвано от баща си и било заплашвано след това от него да не казва за случилото се.

Задържаният Йордан Козарев е безработен и системно е злоупотребявал с алкохол, а семейството е имало тежки проблеми, като няколко пъти бащата и майката са се разделяли. Назначени са съдебномедицински експертизи, за да се установи състоянието на момичето.

В началото разследващите са допускали и възможността за фалшив сигнал, но събраните доказателства до момента потвърждават извършеното престъпление.

„Имаме данни за извършено престъпление, взети са всички мерки, за да бъдат събрани достатъчно доказателства по повдигнатото обвинение. Лицето е безработно и след като има достатъчно данни за това тежко престъпление срещу личността, и то не на когото и да е, а срещу дъщеря му, показва, че най-малкото е безотговорен и следва да си понесе наказанието според закона”, каза за bTV окръжният прокурор Даниела Ангелова.

„Може да е истина, не мога много да му вярвам. На нея й вярвам, защото се случва за втори път – напива се и прави тези номера”, каза братът на насилваното момиче Юлиян.

Момичето дълго време е било тормозено психически и физически. Сексуално е била насилвана поне от 5 години, но това е било неглижирано дори от майка й. След последното посегателство в понеделник момичето се обърнало към майка си, но тя отново й казала да се оправя както може. Тогава девойката разказала на баба си, която я съветва да подаде сигнал в полицията. Ако бъде признат за виновен, бащата ще получи присъда от между 3 и 10 години затвор.
Share this post on:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Comments

No Comment.

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите