BGtop
Sky-BG Форум
Завладяваме вашият свят!

Добре дошли в Sky-BG Форум!

Share
uilan
uilan
Собственик
Собственик
Брой мнения : 1420
Години : 27

Предупреждения
Точки:
Зума: Боби беше вратар, футбола много не го разбира Vote_lcap25/5Зума: Боби беше вратар, футбола много не го разбира Voting_bar  (5/5)
05092011
Зума: Боби беше вратар, футбола много не го разбира Img_49493

"Дочух, че Боби Михайлов е влязъл на полувремето в съблекалнята на англичаните и ги е помолил да бъдат снизходителни, което го показаха самите англичани след почивката. В най-кратък срок Боби Михайлов трябва да вземе мерки, защото според мен треньорът на националния отбор, не футболистът Лотар Матеус, се подиграва с българския футбол. Той е безразличен към всичко тока, което се случва. И с едно самочувствие, което му дава кариерата му като футболист, говори неща, които нямат нищо общо със съвременния футбол. Никъде не е имал успех, а при нас той показва, че е дошъл за съвсем други неща в България. Това е падение за нашия футбол. Ние вече сме на дъното, дано да не стигнем и под дъното. Това зависи от действията, които Боби Михайлов ще предприеме в следващите няколко дни. Ако не може, трябва той и хората, за които говореше Бербатов, да си тръгнат. Иначе ще ги изведат с тояги и викове от офисите на футболния съюз", категоричен бе Христо Бонев.

За това дали споделя мнението на Боби и Матеус, че нашите са играли добре срещу Англия, той каза:

"Боби Михайлов беше вратар той футбола много не го разбира. Позволено му е да прави такива грешки. Щом той е доволен от тази подигравка на англичаните, значи няма място във футболния съюз", сподели Зума.

На въпроса какво трябва да се направи, за да се спася футболът ни и националния отбор, след като треньорския смени не дават резултат, той бе категоричен.

"Трябва да се обявят няколко нулеви години. И да сменят треньора сега, и да дойде друг, ситуацията няма да се промеи. Трябва да дойдат хора, които разбират футбола, които зичат футбола и искат да работят за него, а не да лежат на нара на слава и да се правят на такива, каквито не са. Ние всички се гордеехме с тези хора, които постигнаха успеха през 1994 година. Оттам нататък започна падението на българския футбол. Самочувствието на тези, които са в ръководството на българския футбол, има и кадърни от тях, доведе до сегашното състояние на българския футбол на клубно ниво, а в националния тим виждаме една подигравка на Лотар Матеус. Той вика футболисти, които не играят по клубовете си. Това говори, че те са викани с друга цел - мениджърски игри. На мен ми се струва, че вече националният отбор е някакво търговско дружество", завърши Бонев.
Share this post on:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Comments

No Comment.

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите