BGtop
Sky-BG Форум
Завладяваме вашият свят!

Добре дошли в Sky-BG Форум!

Share
Go down
uilan
uilan
Собственик
Собственик
Брой мнения : 1420
Години : 27

Предупреждения
Точки:
Алан Донъли без роля във Формула 1 през 2010 година Vote_lcap25/5Алан Донъли без роля във Формула 1 през 2010 година Voting_bar  (5/5)

Алан Донъли без роля във Формула 1 през 2010 година Empty Алан Донъли без роля във Формула 1 през 2010 година

on Съб 23 Яну 2010, 22:42
Бившият председател на стюардите във Формула 1 Алан Донъли остана без роля в моторния спорт, след като бе предприета реформа в администрацията на ФИА. Донъли започна стюардската си работа през 2008 година с идеята да подобри контакта между стюардите и рейс контрола и така да направи решенията на съдиите бързи и точни. Макар и да успя да постихне целите си, той попадна миналата година в центъра на скандал за конфликт на интереси заради втората му роля като представител на Макс Мозли по състезанията. ФИА обаче отхвърли тези обвинения.

С идването на Жан Тод на власт, организацията на стюардите започна да се преструктурира. Ролята на Донъли не фигурираше в новите планове на Жан и така той стана излишен. Според ФИА сега Алан ще заеме нова, изцяло различна роля в автомобилния свят. Донъли ще работи с производители на масови автомобили за развитието на различни стратегии в бъдеще.
Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите