BGtop
Sky-BG Форум
Завладяваме вашият свят!

Добре дошли в Sky-BG Форум!

Share
Go down
uilan
uilan
Собственик
Собственик
Брой мнения : 1420
Години : 27

Предупреждения
Точки:
Тод: Отборите могат да пропускат състезания без наказание Vote_lcap25/5Тод: Отборите могат да пропускат състезания без наказание Voting_bar  (5/5)

Тод: Отборите могат да пропускат състезания без наказание Empty Тод: Отборите могат да пропускат състезания без наказание

on Вто 09 Фев 2010, 15:01
Президентът на ФИА Жан Тод потвърди официално, че отборите във Формула 1 ще могат да пропускат до три състезания от сезон 2010, без да бъдат наказвани. Това решение е било взето на последното събрания на Световния моторен съвет, като е уточнено, че трите пропуснати надпревари могат да бъдат поредни или не.

Това решение идва скоро, след като босът на Формула 1 Бърни Екълстоун многократно повтори, че очаква новаците от US F1 и Campos да пропуснат началото на сезона. Британецът прави всичко възможно да вкара новия претендент за място на стартовата решетка - отбора на сръбския бизнесмен Горан Стефанович - Стефан GP. В отговор на това Тод заяви, че при ситуация на отпаднал отбор от Формула 1 по време на сезона той няма да бъде заменян автоматично от първия кандидат на опашката. Подобно решение ще бъде взимано еднолично от ФИА.

"На последното събрание на Световния моторен съвет бе решено отборите във Формула 1 да могат да пропускат до три състезания от сезон 2010, без да бъдат наказвани", заяви Тод. "При ситуация на отпаднал отбор по време на сезона той няма да бъде заменян автоматично. Това решение ще бъде взимано еднолично от ФИА", завърши бившият бос на Ферари.
Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите