BGtop
Sky-BG Форум
Завладяваме вашият свят!

Добре дошли в Sky-BG Форум!

Share
uilan
uilan
Собственик
Собственик
Брой мнения : 1420
Години : 27

Предупреждения
Точки:
Данъчни ще проверяват незаконните обекти в Слънчев бряг Vote_lcap25/5Данъчни ще проверяват незаконните обекти в Слънчев бряг Voting_bar  (5/5)
22052010
Данъчни ще проверяват незаконните обекти в Слънчев бряг 86293372_460

Обектите, които работят без разрешение, ще бъдат съборени преди началото на активния сезон

Данъчни, съвместно с експерти от община Несебър, започват проверка на незаконните обекти в Слънчев бряг. От години десетки павилиони са окупирали алеите и зелените площи в курорта. Обектите, които работят без разрешение, ще бъдат съборени преди началото на активния сезон.

Много от павилионите са разположени в прилежащите до хотелите площи.

"Проверките ще визират коя част от тях имат строителни разрешения, кои са незаконно пребиваващи, било със съдействие, подкрепа на съответния собственик или просто са се разположили на тяхната собственост”, каза Мария Михалева, изпълнителен директор на „Слънчев бряг” АД.

Освен, че търговците ще бъдат глобени, ще бъдат премахнати и незаконните обекти. Проверки ще се правят периодично през целия сезон. Предвижда се и изработването на нов план на комплекса, в който временните обекти ще бъдат значително по-малко.

Според чужди експерти в бранша големият проблем на българските курорти е ниското ниво на обслужване. Защото качеството на услугите, а не цената определя дали един хотел е добър.

"Строите хотели, инвестирате 20-30 милиона в тях, вземете си учител. Вземете си учител, който да научи персонала да говори чужди езици, поне минималното - "Добро утро, сър", "Добър вечер, сър", "Джин с тоник, сър". Това е важно, това е много, много важно!", каза Гасан Аиди, от Световната асоциация на хотелиерите и ресторантьорите.

На база ранни записвания, в Слънчев бряг очакват 5 % ръст на чуждите туристи. Най-много летовници се очакват от скандинавските страни, Германия и Русия.
Share this post on:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Comments

No Comment.

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите