BGtop
Sky-BG Форум
Завладяваме вашият свят!

Добре дошли в Sky-BG Форум!

Share
uilan
uilan
Собственик
Собственик
Брой мнения : 1420
Години : 27

Предупреждения
Точки:
Президентът ще обсъди с работодатели проблемите на реалния бизнес Vote_lcap25/5Президентът ще обсъди с работодатели проблемите на реалния бизнес Voting_bar  (5/5)
25062010
Президентът ще обсъди с работодатели проблемите на реалния бизнес 460x345

Те ще обсъдят проблеми на реалния бизнес, следствие на икономическата криза

Президентът Георги Първанов ще се срещне последователно с председателите на Българската стопанска камара, Българската търговско-промишлена палата и Съюза на индустриалния капитал Божидар Данев, Цветан Симеонов и Васил Велев, както и с представители на ръководствата на тези организации. Това
съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

На срещите ще бъдат обсъдени въпроси, свързани с проблемите на реалния бизнес, следствие на икономическата криза, както и вижданията на работодателските организации за необходимите мерки за финансовото и икономическото подпомагане на българските производители, се посочва в съобщението.

Разговорите са и във връзка с подготвяната по инициатива на държавния глава дискусия "Заетост в условията на криза и предизвикателствата на новия растеж". Дискусията е част от поредицата от обсъждания по подготовката на национална стратегия "България 2020" и ще се състои на 4 юли от 10.00 ч. в НДК.
Share this post on:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Comments

No Comment.

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите