BGtop
Sky-BG Форум
Завладяваме вашият свят!

Добре дошли в Sky-BG Форум!

Share
uilan
uilan
Собственик
Собственик
Брой мнения : 1420
Години : 27

Предупреждения
Точки:
Първанов видя в похитителя млад мъж, отчаян от живота Vote_lcap25/5Първанов видя в похитителя млад мъж, отчаян от живота Voting_bar  (5/5)
24032011
Първанов видя в похитителя млад мъж, отчаян от живота 460x342

Това, което стана в последните часове в Сливен е без прецедент, но има един ъгъл на зрение, който ние трябва задължително да имаме в тази ситуация. Това каза президентът Георги Първанов.

Според Първанов става дума за млад мъж, който е отчаян от живота и не е наркоман или престъпник. Президентът посочи, че не става дума и за организирана престъпна група.

„Това показва, че има много млади българи, които са на ръба на отчаянието от живота. И това са преди всичко онези 26% млади и безработни хора, защото младежката безработица у нас е 26% и това е трайна безработица сред младите хора”, посочи президентът.

Според него много от подготвените, интелигентните млади българи не могат да се реализират и това обяснява защо много от младите хора не виждат шанс в бъдещето.

„Социалните корени на престъпността трябва да бъдат много внимателно анализирани. В обществото ни има една ежедневно нарастваща агресия. Разбира се, тя почва от политиците, минава през медиите, но не можем да се сърдим, не можем да се учудваме и от това, че хората по места реагират така на всяко събитие”, категоричен бе Георги Първанов.
Share this post on:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Comments

No Comment.

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите