BGtop
Sky-BG Форум
Завладяваме вашият свят!

Добре дошли в Sky-BG Форум!

Share
Go down
uilan
uilan
Собственик
Собственик
Брой мнения : 1420
Години : 27

Предупреждения
Точки:
Екълстоун нападна Жан Тод  Vote_lcap25/5Екълстоун нападна Жан Тод  Voting_bar  (5/5)

Екълстоун нападна Жан Тод  Empty Екълстоун нападна Жан Тод

on Чет 24 Мар 2011, 20:31
Екълстоун нападна Жан Тод  Img_20110324_0007

Бърни Екълстоун нападна открито президента на ФИА Жан Тод, като сравни работата му до момента със свършеното от Макс Мозли. Напрежението между Екълстоун и Тод започна да ескалира заради неразбиретелство по няколко проблема. Тази седмица Жан даде подкрепата си за запазване на Гран при на Австралия – нещо, което Екълстоун предупреди, че няма да стане, ако организаторите не си плащат таксите. Миналата седмица, Бърни нападна и решението на ФИА да въведе нови турбодвигатели от 2013 година. Екълстоун сподели:

“Жан Тод не е по-различен от Мозли. Той пътува по света, здрависва се с хора и се снима с влиятелни политици. Сигурно е добро за ФИА, но ние не искаме това във Формула 1. В случая с Мелбърн, вече казах, че като им е скъпо, никой не ги кара да купуват. Ние предлагаме глобална платформа, която те явно не оценяват. Добре, договора свършва, не го подновяваме и така приключва всичко.“

“Ние трябва да пишем правилата, заедно с отборите. ФИА измисля неща, които в последствие не допринасят за доброто на спорта. Ние инвестираме много и имаме правото да пишем собствени правила, които най-добре подхождат на нуждите ни. Ролята на ФИА трябва да бъде, като на жандарм. Тя трябва да следи за спазването им. В момента федерацията не прави нишо от това.“, сподели той.
Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите