BGtop
Sky-BG Форум
Завладяваме вашият свят!

Добре дошли в Sky-BG Форум!

Share
Go down
uilan
uilan
Собственик
Собственик
Брой мнения : 1420
Години : 27

Предупреждения
Точки:
Бътън: Издържливият болид ще си проличи в Малайзия  Vote_lcap25/5Бътън: Издържливият болид ще си проличи в Малайзия  Voting_bar  (5/5)

Бътън: Издържливият болид ще си проличи в Малайзия  Empty Бътън: Издържливият болид ще си проличи в Малайзия

on Съб 02 Апр 2011, 15:19
Бътън: Издържливият болид ще си проличи в Малайзия  Img_20110402_0002

Шампионът за 2009 година Дженсън Бътън сподели, че всяка конструкторска грешка и дефект в болидите ще си проличи много бързо щом дойде уикендът в Малайзия. Трасето е интересна комбинация от къси и дълги прави, както и от остри и полегати завои. Подобна конфигурация би показала слабите и силните страни на един болид изключително лесно. Дженсън отново гледа с надежда към състезанието на “Сепанг“, като очаква отново да може да триумфира тук, както през 2009 година. Той коментира:

"Когато започнах да карам във Формула 1, Гран при на Малайзия бе най-новото състезание в каледнара. Сега имам чувството, че вече се превърна в утвърден старт. Пистата “Сепанг“ става все по-добра с годините. Винаги е било чудесно трасе, но сега сякаш вече има и свой утвърден облик. Тук е нужен много ефективен болид. Завоите са доста предизвикателни и ще се отразят на всяка кола с по-малко ниво на притискателна сила. Всичко ще си проличи там. Нямам търпение да стартираме уикенда тъй като искам да разбера как ще се представи нашия пакет на трасето.", сподели той.
Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите