- uilanСобственик
- Брой мнения : 1424
Години : 32
Предупреждения
Точки:
(5/5)
Алонсо не е изненадан от ранното отпадане в квалификацията
Съб 31 Окт 2009, 18:36
Пилотът на Рено Фернандо Алонсо призна, че не е изненадан от слабото темпо и отпадането му още след първата фаза на днешната квалификация за Гран при на Абу Даби. Двукратният световен шампион ще стартира утрешната надпревара на пистата "Яс Марина" от 16-а позиция в последното си състезание за френския отбор.
"Напълно очаквах подобно развитие на днешната квалификация. Бяхме много бавни през целия уикенд до сега на пистата "Яс Марина" и напълно заслужено отпаднах още в първата фаза. Отборът на Рено знае, че винаги съм давал 100% от възможностите си през всичките седем години в тима", заяви Алонсо. "Знаем, че имаме една от най-лошите коли във Формула 1, но заедно с Грожан се стараем да изкараме най-доброто от нея във всякои състезание. Предстои ми последното състезание за Рено и се надявам да завърша Гран при на Абу Даби без повреди или инциденти. Логично е да не спечелим точки, но не сме се отказали да се борим за тях", завърши испанецът.
"Напълно очаквах подобно развитие на днешната квалификация. Бяхме много бавни през целия уикенд до сега на пистата "Яс Марина" и напълно заслужено отпаднах още в първата фаза. Отборът на Рено знае, че винаги съм давал 100% от възможностите си през всичките седем години в тима", заяви Алонсо. "Знаем, че имаме една от най-лошите коли във Формула 1, но заедно с Грожан се стараем да изкараме най-доброто от нея във всякои състезание. Предстои ми последното състезание за Рено и се надявам да завърша Гран при на Абу Даби без повреди или инциденти. Логично е да не спечелим точки, но не сме се отказали да се борим за тях", завърши испанецът.
- cskar4ito1Лейтенант
- Брой мнения : 175
Години : 35
Предупреждения
Точки:
(5/5)
Re: Алонсо не е изненадан от ранното отпадане в квалификацията
Нед 01 Ное 2009, 01:06
еми то за него отпадането ранно от квалификацията си приоритет за него вече
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите