- uilanСобственик
- Брой мнения : 1424
Години : 32
Предупреждения
Точки:
(5/5)
Хамилтън: Нямам търпение за първи път да се състезавам на "Сузука"
Вто 29 Сеп 2009, 01:46
Пилотът на Макларън-Мерцедес Люис Хамилтън има за зад гърба си 50 старта, 11 победи и една световна титла в кариерата си във Формула 1, но никога не се е състезавал на пистата "Сузука". Тази година легендарното трасе ще бъде домакин на Гран при на Япония и ще замени познатата на британеца "Фиджи", на която спечели през 2007 година.
"Никога не съм бил на "Сузука", но съм чувал, че след "Монако" тя е най-добрата писта. Нямам търпение за първи път да се състезавам на тази легендарна писта, понеже съм израснал, гледайки я по телевизията", призна Хамилтън. "Уикендът ще бъде много тежък за мен, защото ще трябва да уча трасето, докато се боря за добро класиране", завърши британецът.
"Никога не съм бил на "Сузука", но съм чувал, че след "Монако" тя е най-добрата писта. Нямам търпение за първи път да се състезавам на тази легендарна писта, понеже съм израснал, гледайки я по телевизията", призна Хамилтън. "Уикендът ще бъде много тежък за мен, защото ще трябва да уча трасето, докато се боря за добро класиране", завърши британецът.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите